06 - 178 50 255     Postbus 1713, 3800 BS Amersfoort     zorg@vgan.nl

Wat doet VCZ

In de eerste plaats behartigen we de collectieve belangen van al onze verzekerde deelnemers. Dit doen wij onder andere door regelmatig overleg te voeren met de directie van OZF. We zorgen er samen met onze Referentie Groep voor dat wensen onder de aandacht van OZF worden gebracht.

De afgelopen jaren hebben veel verzekerden vragen gesteld aan VCZ inzake zorg en hun zorgverzekering. In dat geval behartigen we de belangen van individuele verzekerden en zoeken we zaken uit of geven we hulp in de vorm van adviezen.

Omdat het vergelijken van verzekeringen geen funshopping is vergelijkt VCZ sinds 2006 elk jaar het aanbod van OZF met vergelijkbare verzekeringen van andere aanbieders. Dat doen we op basis van premie en dekkingsvoorwaarden in relatie tot de kwaliteit van de serviceverlening.

Daarnaast volgt VCZ ontwikkelingen in de zorg die breder zijn dan de zorgverzekering alleen. Zo volgen wij ontwikkelingen op het gebied van de Wmo, de thuiszorg, de inzet van moderne communicatiemiddelen, E-Health en domotica. Ook op andere terreinen zoals wonen en welzijn is VCZ actief via onderzoek en participatie in belangengroepen.
Tot slot is VCZ betrokken bij initiatieven om de stem van de verzekerden beter door te laten klinken in politiek Den Haag.

APF-Collectief

Deelname aan het APF-Collectief staat open voor:

  • Iedereen met een pensioenuitkering via de Stichting Pensioenfonds APF (AkzoNobel Pensioenfonds)
  • Hun gezinsleden (partner en kinderen tot 27 jaar)

Fabeko Collectief

Deelname aan het Fabeko collectief van VCZ staat open voor:

  • Familieleden van uitkeringsgerechtigden van het AkzoNobel Pensioenfonds en hun gezinsleden zoals broers, zusters, ouders, niet thuis wonende kinderen > 27 en kleinkinderen
  • Voormalige nog niet gepensioneerde medewerkers van AkzoNobel en hun gezinsleden
  • Overige homogene groepen van verzekerden en hun familie

VCZ

VCZ biedt gepensioneerde medewerkers van AkzoNobel en diens partner, kinderen, kleinkinderen en familieleden de mogelijkheid deel te nemen aan een kwalitatief hoogwaardige collectieve ziektekostenverzekering bij OZF-ACHMEA.

Aanmeldformulier

Contactgegevens

Verzekerdenbelangen Collectieve Ziektekostenverzekeringen

Postbus 1713
3800 BS Amersfoort

06 - 178 50 255

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.