06 - 178 50 255     Postbus 1713, 3800 BS Amersfoort     zorg@vgan.nl

Online cursus "Gezond ouder worden"

Onze moderne omgeving heeft veel invloed op de wijze waarop we ouder worden. Veel ouderdomskwalen zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2 kunnen worden voorkomen of vertraagd door slimme kleine aanpassingen te maken in onze dagelijkse omgeving en gewoontes. Bent u benieuwd hoe dit werkt en wat u zelf kunt doen om gezond ouder te worden? Schrijf u dan in voor onze nieuwe gratis online cursus Gezond ouder worden in 6 stappen. Laat uw omgeving het werk doen die op dinsdag 1 mei 2018 van start gaat.

In zes wekelijkse modules krijgt u wetenschappelijke inzichten en praktische tips aangereikt voor een gezonder lang leven. De cursus biedt videocolleges van docenten als dr. David van Bodegom en professor Rudi Westendorp, virtuele uitstapjes naar Kopenhagen en Gent, interactieve opdrachten en quizvragen.

De cursus is ontwikkeld in samenwerking met TU Delft en de Universiteit van Kopenhagen. Meer dan 10.000 mensen uit 152 landen volgden onze succesvolle Engelstalige versie.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen. Deel dit bericht ook gerust met anderen voor wie deze gratis Nederlandstalige cursus interessant kan zijn. U kunt zich inschrijven op de website: www.leydenacademy.nl/gezond-ouder-worden-in-6-stappen

VCZ

VCZ biedt gepensioneerde medewerkers van AkzoNobel en diens partner, kinderen, kleinkinderen en familieleden de mogelijkheid deel te nemen aan een kwalitatief hoogwaardige collectieve ziektekostenverzekering bij OZF-ACHMEA.

Aanmeldformulier

Contactgegevens

Verzekerdenbelangen Collectieve Ziektekostenverzekeringen

Postbus 1713
3800 BS Amersfoort

06 - 178 50 255

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.